Türkiye’nin lider fintech kuruluşu Param, e-ticaret yazılımında sektörün öncü markası KMK ile iş birliği yaptığını duyurdu. İşbirliği kapsamında KMK müşterileri ParamPOS’un sunduğu ayrıcalıklı komisyon oranlarından yararlanabilecek.

Nasıl C2C pazaryeri modeline sahip bir e-ticaret sitesi kurarım?

C2C (Customer to Customer), tüketicilerin internet üzerinden birbirleriyle alışveriş yapması anlamına gelmektedir. E-ticaret dünyası içerisinde en çok tercih edilen modellerinden bir tanesi olan C2C, satıcılara ve müşterilere sunduğu güvenli alışveriş ile bilinmektedir. C2C modeline sahip bir e-ticaret sitesi kurmak maliyetli görünse de markaların sunduğu paketler sayesinde daha uygun fiyata kurulabilmektedir. Türkiye’nin en büyük C2C çözüm üreticisi olan KMK ise pazaryeri modeline sahip bir e-ticaret sitesi kurmak isteyenler için bu hizmeti sağlamaktadır.

Param Pazaryeri çözümü neler sunmaktadır?

Pazaryeri modelini kullanan e-ticaret siteleri için ödeme kolaylığı sunan Param, pazaryerinde bulunan satıcıların hakediş ve komisyon hesaplamalarını da otomatik olarak gerçekleştirmektedir. Yapılan iş birliği kapsamında Param kullanmaya başlayan e-ticaret siteleri; satıcı ödemelerini kolayca Param hesaplarına aktarabilir, ihtiyaç duydukları her an, tek işlemle tüm finansal raporlara ulaşabilirler.
Sunulan bu kolaylıkların yanı sıra, ParamPOS’un da iş birliği kapsamına dahil edilmesi ile birlikte pazaryerleri için güvenilir, fonksiyonel ve kolay entegre edilebilir bir online tahsilat altyapısı sağlanmış oldu.

Comments are closed.