Finansın dijitalleşmesi yeni değil ama son zamanlarda daha fazla şirketin kullanması daha farklı talepleri ve geliştirmeleri beraberinde getirdi.

Fintech firmaları, küçük veya orta ölçekli işletmeler içinde işlerini optimize etme fırsatı sunar. Tıpkı büyük firmalar gibi güçlü finansal teknolojiden faydalanarak işleyiş daha kontrollü hale gelir.

Fintech, büyüklüğü ne olursa olsun işletmenin performansını en üst düzeye çıkarmana yardımcı olur. Finansal teknoloji araçları çeşitlidir ve aynı amaç doğrultusunda sürekli gelişir. Sana işletme finansmanın en iyi yönetim biçimini sağlar. Örneğin; ödeme altyapıları, daha iyi yönetim kontrolü için iş zekası panoları, alternatif ödeme yöntemleri ve daha fazla müşteriye ulaşmak için çok kanallı ödeme sistemleri.

Bu yöntemlerin arasında seni büyük masraflardan kurtararak ödeme almanı amaçlayan link ile ödeme sistemini detaylı olarak ele alıyoruz.

Linkle Ödeme Nedir, Nasıl Çalışır?

Fintech pazarının sunduğu tüm ödeme kanalları arasında, link ile ödeme en çok tercih edilenlerden biridir. Öncelikle linkle ödemenin ne olduğunu, nasıl çalıştığını, neden küçük ve orta ölçekli işletmeler için inanılmaz potansiyele sahip bir ödeme kanalı olduğundan bahsedelim.

Link ile ödeme alma, müşterilerin güvenli bir bağlantı üzerinden kredi veya banka kartıyla ödeme yapmasına olanak tanır. Linkle ödeme hizmeti basit ve kullanışlı bir araçtır. Herhangi bir satıcının, web sitesine gerek duymadan online ödeme almasına olanak tanır.

ParamTIK ile web sitesine ihtiyaç duymadan, müşterilerinize göndereceğiniz tek bir link ile kolayca ödeme alın.

Link ile Ödeme Nedir, Linkle ödeme nasıl çalışır?

ParamTIK ile Hızlı ve Kolay Tahsilat Nasıl Yapılır?

  1. ParamTIK hesabına başvurunu yap. Ücretsiz olarak sana sunulacak kullanıcı dostu ödeme panosuna eriş.
  2. Güvenli ödeme bağlantıları aracılığıyla tek seferlik veya yinelenen ödemeleri kolayca ayarla ve planla.
  3. ParamTIK ile ürünlerine ya da müşteriye özel olarak ödeme adımlarını oluşturarak, satışlarını sürdürebilirsin.

Satıcı İçin Ödeme Bağlantısının Faydaları

  • Link ile ödeme, güvenli bir ödeme ağ geçidinin desteğiyle birlikte gelir. Çözümler dolandırıcılık korumasıyla donatılmıştır.
  • Ödeme bağlantısı ile ödemeleri almak, üçüncü taraf uygulaması veya bir satış noktası terminali gereksinimini ortadan kaldırdığı için genel giderleri azaltır. (Zaman tasarrufu, bakım ve kurulum ücretleri)
  • Tüm sosyal medya ve mesajlaşma platformlarında linkle ödeme bağlantısını paylaşabilirsin.
  • Linkle ödemeyi kullanan satıcılar, müşterileri için esnek ödeme planları oluşturur.
  • Ödeme linki, esnek ödemeler ve yüksek hızlı işlemlerle tamamen sorunsuz bir müşteri deneyimi yaratır. Bu tür deneyimlerin müşteri memnuniyetini artırması muhtemeldir.
  • Müşterilerin ödemelerini yapmak için ek bir uygulama indirmelerine gerek yok.
  • Bir üye iş yerinin seçtiği Linkle Ödeme hizmet sağlayıcısı, müşteri veri güvenliği ile ilgili tüm ilgili mevzuata uygun standartlara sahiptir.

Sanal POS olmadan ParamTIK ile oluşturduğunuz linki paylaşarak ödeme alabilirsiniz. Ödeme yöntemine ihtiyaç duymadan hızlı çözümler Param’da. Ödeme linki ve diğer çözümler hakkında daha fazla bilgi için bugün hemen bizimle iletişime geçebilirsin.

Comments are closed.