Mobil POS sistemi, akıllı telefon veya tablet üzerinde çalışan bir uygulamadır. Taşınabilir olması dışında, fiziksel POS sistemiyle aynı şekilde çalışır. Mobil POS’lar, hareket halindeyken ödeme alması gereken işletme sahipleri için mükemmel bir seçenektir.

Mobil POS sistemleri, genellikle eski sistemlere göre daha uygun maliyetli ve kullanışlıdır. Sanal POS uygulamaları, hizmet olarak yazılım (SaaS) lisanslama ve dağıtım modeli olduğundan, sürekli olarak güncellenir. Böylece işletmelerin en son sürümlere erişmesi sağlanır. Bir işletmenin mobil POS sistemini seçmesinin birçok nedeni vardır. Sınırlı alana sahip perakendeciler ve portal sistemine ihtiyaç duyan işletmeler için mükemmel bir seçimdir.

Mobil POS Sistemleri Nasıl Çalışır?

Mobil POS sistemi, akıllı telefonlarda veya tabletlerde kullanılabilir. Kredi kartı veya banka kartından ödeme almanızı sağlar. Ayrıca fikizi pos cihazlarının aksine kapıda ödeme içinde oldukça uygun bir çözümdür.

Yeni nesil mobil ödeme uygulaması işletmeler için daha uygundur ve müşteri için iyi bir deneyim sağlar.

İşletmen için ertesi gün ödemeli sanal POS başvurunu hemen ParamPOS sayfasından yaparak, 24 saat içinde hizmeti kullanmaya başlayabilirsin.

Mobil POS Kullanımının Avantajları

  • Daha kısa bekleme süreleri: Müşteriler sırada beklemekten hoşlanmazlar. Mobil Ödeme Sistemleri daha hızlıdır ve bekleme sürelerini önemli ölçüde azaltır.
  • Artan satışlar: Müşterilerin için işlem sürecini basitleştirmek ve hızlandırmak, satışların artmasına fayda sağlar. Daha fazla işlem, daha fazla paraya eşittir. Bu durum da senin için her zaman bir kazanç demektir.
  • Müşteri deneyimi: Mobil POS’lar işlemlerinin rahatlığı, müşterilerinin markanla olan deneyimini iyileştirmektedir. Bir şirketle sorunsuz bir ödeme deneyimi yaşayan tüketicinin geri dönme olasılığı daha yüksektir.
  • Daha yüksek güvenlik duygusu: Mobil POS sistemleri, tüketicilerin güvenlik duygusunu geliştirir. Tüketiciler kredi kartları üzerinde tam kontrole sahip olduklarında, ödeme işlemlerinde kendilerini daha güvende hissederler.

Bir POS sisteminde ihtiyacın olan özellikler işine, sektörüne, boyutuna ve hızına bağlıdır. Bu özellikler, mobil POS’ları geleneksel çözümlerden ayıran şeydir. Ancak, tüm mobil ödeme sistemleri eşit teknolojiye sahip değildir.

Farklı sistem türlerini, ilgili özellikleri ve faydalarıyla birlikte anlamak, seçeneklerini daraltmana ve işin için doğru Mobil POS çözümünü belirlemene yardımcı olacaktır. Ertesi Gün Ödeme sunan Sanal POS’lar işletmeler için daha caziptir.

İster çevrimiçi ister mağazada satış yapın, hızlı ödeme çok önemlidir. Uzun kuyruklar, hayal kırıklığına uğramış müşterilere yol açar ve hantal çevrimiçi ödemeler, alışveriş sepetinin terk edilmesine neden olur. Bir Sanal POS sistemi bu senaryoları önlemeye yardımcı olur çünkü POS terminalleri ödemeleri işleme koymada daha hızlı olma eğilimindedir ve çeşitli ödeme yöntemlerini kabul eder.

Comments are closed.