Ön ödemeli kartlar, banka kartı veya kredi kartı geçerli olan tüm işlemleriniz için kullanılabilmektedir. Kartınıza yüklediğiniz tutarı internette ve mağazalardaki tüm POS’larda harcayabilirsiniz. Dilerseniz ATM’lerden de para yükleme ve çekme işlemi yapılabilmektedir.

BDDK lisans ve denetimine tabi olarak kurulan elektronik para kuruluşları ve bankalar tarafından üretilebilen bu kartlar, kullanım alanları konusunda da oldukça geniş imkan sunabiliyor.

Ön ödemeli kartlar banka ve kredi kartlarından farklı olarak isimsiz bir şekilde de kullanılabilmektedir. Ancak, yasal işlem kısıtlarından dolayı anonim kartlara maksimum 1250 TL tutarında para yatırılabilmektedir. Ayrıca, ön ödemeli kartlarla taksitli alışveriş yapılamayacağını da belirtmekte fayda var. 

Ön Ödemeli Kart ile Taksitli Alışveriş Yapılabilir mi?

Prepaid Card (Ön Ödemeli Kart) banka ve kredi kartının kullanılabildiği birçok alanda kullanılabiliyor olsa da, taksitli alışveriş imkanı sunan kartlar değildir. Bu nedenle alışverişiniz esnasında tek çekim ile kartınızdan para tahsil edilmektedir. Ve bu paranın gelecek ay ekstrenize yansıma gibi bir durumu yoktur.

Prepaid Card (Ön Ödemeli Kart); Karta yüklediğiniz parayı mikatarı kadar harcama yapmanıza izin verir. yazının devamını Ön Ödemeli Kart Nedir?  başlığı altında okuyabilirsiniz.

Ön Ödemeli Kart Sanal Kart olarak kullanılabilir mi?

Ön ödemeli kartları isterseniz fiziki isterseniz de sanal olarak temin edebilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden sanal olarak oluşturduğunuz kartlarınız anonim olarak tanımlanır.

Avantajlı Ön Ödemeli Kartınız ParamKart!

ParamKart, paranızı dijitale kolayca taşımanızı sağlamaktadır. Ayrıca, sunduğu avantajlarla varlığınıza değer veren yeni nesil ön ödemeli kart!

ParamKart, yüklediğiniz kadar harcayabileceğiniz ve harcamalarınızda birçok avantajdan yararlanabileceğiniz bir ön ödemeli karttır. Şimdi siz de nakitinizi dijitale taşıma sürecinde, Param’ın avantajlarından faydalanabilirsiniz.

7/24 para transferi, kredi kartı ile para transferi ve 50’den fazla üye işyeri anlaşması ile Param ailesine katılmak için tıklayın.

Comments are closed.