Türkiye’nin öncü fintek şirketi Param, elektronik para kuruluşlarının dahil olduğu FAST lisansına sahip oldu. Bugüne kadar sadece bankaların sahip olduğu FAST ve Kolay Adresleme hizmeti Param’ın teknolojisi ve güvencesiyle kullanıcılarla buluşuyor.

Bütünleşik finans sağlayıcısı Param, elektronik para kuruluşlarının yeni katıldığı FAST için sertifikasyonunu aldı. Bu sayede kullanıcılar 7/24 para transferi imkanı sağlayan FAST işlemlerini artık Param altyapısı, teknolojisi ve güvencesiyle yapabiliyor.

Param’ın mobil altyapısıyla FAST, Kolay Adresleme ve FAST IBAN avantajları kullanıcılara sunuluyor. Tek seferde FAST ile maksimum 50 bin TL’lik işlem yapılabiliyor. Bunun için Param kullanıcıları da bir FAST IBAN’a sahip oluyor. Kartını kişiselleştiren kullanıcılar bu özellikten yararlanabiliyor.

ParamKart avantajlar dünyasında %30'a kadar nakit iade kazanabilirsin.Kişisel bilgilerle IBAN’sız para transferi imkanı

FAST IBAN’a “Kolay Adres (KOLAS)” bağlayarak daha hızlı para transferi yapan kullanıcılar, telefon numarası veya e-posta üzerinden istediği kişiye para gönderip alabiliyor.

Param’ın herkes için her yerde hayatı finansal teknolojilerle kolaylaştırma vizyonu ile hareket ettiğini ifade eden Param Kurucu ve CEO’su Emin Can Yılmaz, “Teknolojik altyapımızı daima güçlendirerek müşterilerimize, sektörümüze ve ekonomimize yeni değerler katmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda elektronik para kuruluşlarının dahil olduğu FAST sistemini ilk hayata geçirenlerden biri olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Param’ın hızına hız katan bu gelişmeyle artık kullanıcılarımız FAST ve Kolay Adresleme (KOLAS) özelliklerinden yararlanabilecek. Param ekosistemi altında, tüm finansal ürün ve hizmetleri kullanıcılarımız için daha erişilebilir ve kullanışlı hale getirmek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Comments are closed.