Finansal teknoloji sektörünün öncü markası Param, lansman filmini yayınladı. Finansal avantajlarıyla müşterilerinin her anında yanında olduğunu anlatan filmin başrolünde Can Bonomo yer aldı. Film, Param’ın kurumsal ve bireysel kullanıcılarına sunduğu çözümlerine dikkat çekiyor. ParamKart’ın yüzlerce markadaki nakit iade avantajına ve ParamPOS’un düşük komisyon oranları ve anında tahsilat imkanına da vurgu yapıyor.

Param’ın yenilikçi ve teknolojik yapısının yansıtıldığı filmde; kullanılan efektler, sahne geçişleri ve jingle da bu yapıyı destekliyor. Filmde Can Bonomo, finansal ihtiyaçlarına çözüm arayan karakterlerin her anında yanında oluyor.

Param Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhan Yılmaz lansman kampanyası ile ilgili görüşlerini paylaştı. Serhan Yılmaz, “Finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen herkesin, ödeme aldığında veya ödeme yaptığında birçok seçeneği olduğunu biliyoruz. Lansman filmimizde de bu anların tümüne yer verdik. ParamKart ve ParamPOS ürünlerimizin sunduğu finansal avantajlarla kullanıcılarımızın her anında yanında oluyoruz. Filmde Can Bonomo’nun çözüm sunduğu konulara odaklanırken Param’ın dinamik dünyasını yansıttık. Tüm kullanıcılarımızın finansal çözümler ile her anlarında yanlarında olduğumuza ve her zaman daha fazlasını sunduğumuza dikkat çekmek istedik.” dedi.

REKLAM KAMPANYASININ KÜNYESİ

Reklamveren: Param

Reklamveren Yetkilisi: Serhan Yılmaz

Pazarlama ve Kurumsal İletişim Ekibi: Ebru Soğukpınar, Elif Özkür

Kreatif Ekip: Korkut Kalay, Ceren Çelik, Sultan Koç, Göknur Çiflik, Nur Melis Kavur

Reklam Ajansı ve Yapım Şirketi: V7 Collective

Kreatif Direktör: Enes Erkan

Yapımcı: Pelin Toksal

Yönetmen: Enes Erkan

Görüntü Yönetmeni: Fırat Lita Sözbir

Post Prodüksiyon: İmaj

Müzik: Alper Gemici

Seslendiren: Can Bonomo

Düzenleme: Can Saban & Ali Rıza Şahenk (TheFatLab)

Comments are closed.