Türkiye’nin ilk ve en büyük finansal teknoloji kuruluşlarından olan Param, online tahsilat çözümleri sunan ParamPOS ve ön ödemeli kart hizmeti veren ParamKart ile her geçen gün bir yeniliğe daha imza atıyor.

2021 yılını, 4 katın üzerinde büyüme oranıyla kapatan ParamPOS ve yine aynı yılı işlem hacminde yüzde 144’lük artışla tamamlayan ParamKart ürünleriyle; 100’ün üzerindeki ortak markalı kart projesi sayesinde meslek örgütlerinden AVM’lere, büyük perakende firmalarından lojistik şirketlerine kadar büyük bir müşteri kitlesine hizmet sağlıyor.

ParamKart 2022’ye hızlı başladı

2021 yılında müşteri sayısını katlayan ve yeni özellikleriyle sektörün dikkatini çeken ParamKart, kullanıcıların deneyimleri doğrultusunda tasarlanan mobil uygulamasıyla bir ilke daha imza attı. TCMB tarafından belirlenen TR Karekod teknolojisini mobil altyapısına hızlıca entegre ederek müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ilk fintech kuruluşu oldu. Kullanıcılarının istekleri doğrultusunda, bu teknolojiye olan talebi iyi analiz eden ve hazırlık yapan Param için bu bir ilk değil.

Daha önce de kurumların isteklerine göre ortak markalı kart çıkaran, akaryakıt ve gıda alışverişi gibi gündemi ilgilendiren konularda nakit iade avantajları sağlayan Param markası; son yeniliği ile birlikte kullanıcılarının istedikleri ATM’den kartsız para çekmesini ve diledikleri POS cihazından ödeme gerçekleştirmesini mümkün kılmış oldu.

Yakında Fiziki POS geliyor!

Hali hazırda 22 banka ve 9 kart markası ile entegre olarak çalışan ve sanal ödemenin olduğu her alan için ödeme çözümleri sunan ParamPOS, çok yakında yeni nesil fiziksel ödeme ürünleriyle de hizmet vermeye hazırlanıyor.

15.02.2018 tarihli karar ile TURK Elektronik Para A.Ş., 5464 sayılı “Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunu” kapsamında, banka dışında Kart Kabul (Acquirer) lisansını alan ilk finansal teknoloji kuruluşu oldu. BKM TechPOS alt yapısına dahil 14 bankaya ek olarak ilk kez bir ödeme kuruluşu olarak yer alan Param, kısa süre içerisinde Fiziki POS üzerinden kart kabulüne başlayacak.

ParamUK İngiltere pazarına açılıyor!

FCA’den lisans alan ParamUK, İngiltere’de faaliyetlerine başlıyor. İlk aşamada, Türkiye-İngiltere arası para gönderme ve alma konusunda kullanıcılara kolaylıklar sağlayacak olan marka, iş birlikleri ve rekabeti artıracak yeniliklerle pazar payını hızlıca yükseltmeyi amaçlıyor. Finansal süreçlerin geliştirilmesinde ve anlaşmalarla sağlanacak kolaylıklarda kullanıcılarını dinleyerek çalışmalar yapan Param’ın Birleşik Krallık’ın ardından farklı ülkelere açılması da bekleniyor.

Comments are closed.