ParamKart,  yerel (TROY) ve global (Visa, Mastercard ve Discover) kart şemaları ile hali hazırda 5 milyon ön ödemeli kart ile sektörde öncü kart markaları arasında yer alıyor. 100’ün üzerinde ortak markalı kart projesi ve e-cüzdan uygulamaları ile kurumsal iş ortaklarımızdan AVM’lere, büyük perakende firmalarından lojistik firmalarına kadar farklı sektördeki paydaşlar ile işbirliklerine imza atıyor.

ParamKart kullanıcıların yüklediği kadar harcadığı, birçok markada harcadıkça nakit kazandığı farklı kart şemalarına sahip ön ödemeli karttır. Birçok önemli marka ile iş birliği içerisinde olan ParamKart, belli oranlarda nakit iadeler sunarak müşterilerinin avantajlı alışveriş yapmasını sağlıyor. Belirli dönem ve sektörlerde  ,son kullanıcıların harcama alışkanlıkları ve kart kullanım davranışlarına göre sunduğumuz kampanya ve avantajlar ile rakiplerimizden farklılaşıyoruz. Avantajlı markaları öğrenmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

Harcama yaparken kazanılan, para alma, gönderme veya isteme işlemlerinin kolayca yapıldığı, kullanıcı dostu Param App ile kullanıcılar bütçelerini telefonundan yönetebiliyor. Mağazalarda, internette ve uygulamalarda ödemelerini yaparken kazandıkları nakit iadeleri uygulamadan takip edebilir, avantajlı markaları görebilirler.

Kullanıcılar ParamKart ile tüm banka ATM’lerinden para çekme ve yükleme işlemlerini 7/24 gerçekleştirebilir, anlaşmalı ATM’lerde ücretsiz veya minimum ücret ile işlemlerini yapabilirler. Aynı zamanda, Param fiziki ve sanal kartları ile hızlı ve güvenli alışveriş deneyimini yaşayabilirler. ParamKart’a başvurmak için buraya tıklayınız.

Comments are closed.