ParamTIK ile kolay tahsilat; girişimci ev kadınları ve sosyal medya üzerinden satış yapanların ilk tercihi oldu.

Link ile ödeme/tahsilat sistemi, online alışverişlerde tüm dünyanın ilk tercihi oldu. Param’ın online tahsilat ürünü olan ParamTIK, sosyal medya aracılığıyla satış yapan girişimcilere (özellikle girişimci ev kadınlarına), herhangi bir e-ticaret sitesine ihtiyaç duymadan, çok kolay ve pratik bir online tahsilat altyapısı sunuyor.

Pandemi, pek çok konuda olduğu gibi ödeme alışkanlıklarımızda da devrim niteliğinde değişikliklere neden oldu. Pandemi öncesi mobil veya temassız ödeme konusuna mesafeli yaklaşan tüketiciler, yeni dönemde nakit alışverişlerini minimumda tutmak için her yolu deniyor. Geleneksel finans hizmetlerini teknolojiye entegre ederek tüketiciye yeni imkanlar sunan fintech ekosistemi ise kolay ödeme çözümleri geliştirmeye devam ediyor.

ParamTIK ile hızlı, kolay ve güvenli tahsilat

Fintech ekosisteminin lider markası Param’ın linkle ödeme altyapısı ParamTIK, hem şirketlere hem de tüketicilere tek tıkla kolayca işlem yapma imkanı sunuyor. Peki ParamTIK nasıl çalışıyor?

ParamTIK kullanıcıları; sahip oldukları şirkete özel online tahsilat linkini müşterileriyle paylaşıyor. Müşteriler, sosyal medya hesaplarına ulaşan link üzerinden kolayca ödeme yapıyor. “Ödeme Talebi Oluştur” online tahsilat yöntemini seçen kullanıcılarsa SMS ve e-posta aracılığıyla tahsilat gerçekleştirebiliyor.

Link ile ödeme; sosyal medya aracılığıyla satış yapanlar, bir e-ticaret sitesine ihtiyaç duymadan dijital ortamda tahsilat yapmak isteyen kişiler ve kurumlara çok kolay ve pratik bir online tahsilat olanağı sağlıyor. Özetle ParamTIK, e-ticaretin herkes tarafından kullanılabilmesini mümkün kılıyor.

ParamTIK; hem çok hızlı ve kolay biçimde ödeme yapmak isteyen tüketiciler hem de tüketici isteklerine anında karşılık vermek isteyen satıcılar tarafından sıkça tercih ediliyor.         

Emin Can Yılmaz: “E-ticaretin herkes tarafından kullanılabilmesini mümkün kılıyoruz”.

Pandemi ile birlikte e-ticarete ilginin beklenenin çok üzerinde artığını kaydeden Param Yönetim Kurulu Başkanı Emin Can Yılmaz, “Biz de Türkiye’nin ilk fintech şirketlerinden biri olarak müşterilerimize alternatif kanallar oluşturmak için çalışıyoruz. Fintech alanında 20 yıllık deneyimle müşterilerimize 360 derece hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Müşteri odaklı, hızlı ve yenilikçi bakış açısıyla onların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek çözümler üretiyoruz. Linkle ödeme de bizim ilk uygulamalarımızdan biri. 2015 yılından bu yana kullanıyoruz. Link ile ödeme, sosyal medya aracılığı ile satış yapanlar, girişimciler ve özellikle girişimci ev kadınları başta olmak üzere bir e-ticaret sitesine ihtiyaç duymayan ama dijital ortamda tahsilat yapmak isteyen kişi ve kurumlara çok kolay ve pratik online tahsilat olanağı sağlıyor. Özetle ParamTIK, e-ticaretin herkes tarafından kullanılabilmesini mümkün kılıyor ve yaygınlaştırıyor” şeklinde konuştu.

Comments are closed.