Hazır Sanal POS, ödemeleri işleme koymanın hızlı ve güvenli bir yolunu arayan işletmeler için mükemmel bir çözümdür. Hazır Sanal POS ile işletmeler, müşterilerden güvenli ve verimli bir şekilde ödeme kabul edebilir.

Son yıllarda hızla büyüyen e-ticaret sektörü, işletmelerin müşterilerine daha hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme alabilmesi için Hazır Sanal POS sistemlerine olan ihtiyacı artırdı. Geleneksel POS cihazlarına göre çok daha kolay ve hızlı bir şekilde kurulmaktadır. Online ödeme sağlayıcıları müşterilerin ödeme işlemlerini kolaylaştırır. Aynı zamanda işletmelere güvenli bir ödeme altyapısı sağlar.

E-Ticaretin yükselişi ile birlikte, bireysel sanal POS sistemleri popülerliğini sürdürmeye devam etmektedir. Sanal POS sistemi, fiziksel bir kasa olmadan ödeme kabul etmeyi mümkün kılar. Bireysel sanal POS işletmelere esneklik, düşük maliyet ve sürekli artan verimlilik getirir.

Hazır Sanal POS sistemlerinin Avantajları

  1. Kolay kurulum: ParamPOS kolay kuruluma sahiptir ve kısa bir öğrenme eğrisi vardır.
  2. Düşük maliyet: Param Sanal POS düşük maliyetli bir hizmet sunar. Aynı zamanda özel bir sistem geliştirme maliyeti gerektirmez.
  3. Güncel fonksiyonlar: En güncel ödeme yöntemlerini ve güvenlik özelliklerini destekler.
  4. Destek ve müşteri hizmetleri: ParamPOS profesyonel müşteri hizmetlerine sahiptir. Param kullanıcılarının her anında yanında.

Hazır Sanal POS sistemleri, işletmeler için oldukça ekonomik bir ödeme alma yöntemi haline geldi. Özellikle yeni girişimler, düşük komisyon oranları nedeniyle Hazır Sanal POS sistemlerini tercih etmektedirler. Bu noktada, Param Sanal POS, 23 banka entegrasyonu ile tüm bankalardan ödeme almanızı sağlar. Üstelik %1,29 komisyon oranıyla tahsilatlarınız ertesi gün Param Business Kart’ınızda. Bu sayede işletmeler hem ekonomik hem de güvenli bir şekilde ödeme alabilmektedir.

ParamPOS ile Her Yerden Ödeme Alın!

İşinizi genişletip yeni müşteriler çekebilmenin en önemli yollarından biri de güvenli altyapı çözümleri ile ödeme almaktır. Güvenli altyapısı ile birçok markanın çözüm ortağı olan ParamPOS ile müşterilerine uygun bir ödeme yöntemi sağlayabilirsin.

Dünyanın her yerinden ödemeleri kabul edebileceğiniz bu yöntem ile detaylı raporlamaya sahip olursunuz. Karmaşık entegrasyonlar olmadan Param Sanal POS altyapısını hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilirsin.

ParamPOS ile Tüm Bankalardan Ödeme Alın

Ayrı ayrı bankalara başvurmana ve süreçleri takip etmene gerek yok. Bu sayede, işletmeler müşterilerinin tercih ettiği ödeme yöntemlerine kolayca uyum sağlayabilir. Hazır Sanal POS ile tüm bankalardan ödeme alınabilmesi, işletmeler için büyük bir kolaylık sağlar ve müşterilerin ödeme işlemlerini hızlandırır.

Bugün ParamPOS’a başvurarak 24 saat içinde ödeme almaya başlayabilirsin. Birçok bankanın içinde yer aldığı sanal POS ürünümüz ile ödemelerini hızlı ve güvenli bir şekilde alırsın.

Hazır POS Sistemi Kurulumu

Hazır Sanal POS sistemi kurulumu oldukça kolay ve sadece birkaç adımda tamamlanabilir. İşletme sahipleri, sanal POS hizmeti sunan ParamPOS ile iletişime geçerek gerekli olan belgeleri temin edebilirler. Bu belgelerin temini sonrasında, Hazır POS sistemi kurulumu hızlı bir şekilde gerçekleştirilir ve işletmenin internet sitesine entegre edilir.

Sanal POS için SSL Gerekliliği

Sanal POS entegrasyonu için SSL sertifikasına sahip olman gerekir. SSL sertifikaları, bir web sitesindeki verilerin şifrelenerek karşı tarafa güvenli iletilmesini sağlar. Müşterilerin ödeme bilgilerinin şifrelenmesini sağlayarak, kötü niyetli kişilerin bu bilgilere erişmesini önler. Örneğin müşteri kişisel bilgilerini ve kredi kartlarını girip ödeme onayı verildiğinde bu bilgiler SSL ile şifrelenerek bankaya iletilir. Bu işlem sayesinde üçüncü kişiler bu verilere ulaşamaz.

Comments are closed.