Sanal POS Nasıl Çalışır; ödeme sistemi formu ile müşteriden bilgileri talep eder, işler ve ödeme tutarını işletmenin banka bankasına gönderir. Ödeme sistemi alınan verileri kontrol eder ve her şey doğruysa işlem başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Sanal POS uygulamaları, banka/kredi kartı ödemeleri sırasında kimlik hırsızlığını önlemek için çeşitli araçlar sunar. Yeni nesil sanal POS altyapıları, ödeme işlemlerinin güvenli ve pratik bir şekilde yapılmasını sağlar. Sanal POS çalışma sistemi; bankaların provizyon sistemine hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaşmak için gereken karmaşık arka plan süreçlerini ele alırken, aynı zamanda güvenlik kontrollerinin her aşamasını da eş zamanlı olarak tamamlar. VPOS sistemleri tüm bu aşamaları başarılı bir şekilde yönetmektedir. Böylece her işlemin verimli bir şekilde gerçekleştirilmesini garanti eder. Sanal POS sistemleri, işletmelerin veya kurumların ihtiyaçlarına uyum gösterecek şekilde konfigüre edilebilmektedir. Ödeme / tahsilat süreci boyunca tahakkuk eden maliyetleri etkin bir şekilde azaltmaktadır.

Daha fazla bilgi sahibi olmak için; Sanal Pos Nedir? sayfasını inceleyebilirsiniz.

Sanal POS Kullanımının Avantajları

  • Bu ortamda tüm ödemeler online olarak gerçekleştirilmektedir. Başarılı satış işlemleri taraflara gerçek zamanlı olarak aktarılmaktadır.
  • İşletmeler, ödeme kanallarını abone, üye iş yeri ve bayi gibi farklı kategorilere ayırabilmektedir. Bu ayrım ile kategoriye özel komisyon oranları belirleyerek tahsilat işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.
  • Uçtan uca güvenlik ile tüm işlemler ve sistem eylemleri servis sağlayıcısının kontrolü altındadır.
  • Geleneksel POS cihazlarına ve sabit yatırıma ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu durumda ek maliyetlerden sıyrılmanıza ve çok daha uygun komisyon oranları ile POS hizmeti almanıza imkan tanır.
  • Mobil uygulama, web arayüzü, SMS ve online ödeme entegrasyonu gibi yeni nesil ödeme araçlarını destekler.
  • Ödeme işlemi için farklı özelliklere sahip kredi / banka kartları tercih edilebilir. Ayrıca kayıtlı ödeme kaynakları üzerinden hızlı ödeme talimatı da verilebilmektedir.

Sorunsuz Entegrasyon ve Uçtan Uca Güvenlik

VPOS’un; e-ticaret platformlarına, internet sitelerine ve mobil ödeme noktalarına kolay entegre edilmektedir. Yeni nesil VPOS sistemleri, tüm uluslararası standartları başarıyla karşılamaktadır. Benzersiz entegrasyon bileşenleri sayesinde online mağazalar tarafından kullanılan farklı platformlarla rahatlıkla entegre edilebilmektedir. Java, .NET, PHP ve ASP türü entegrasyon bileşenleri içerdiği için Windows, Linux ve Unix tabanlı sistemler ile uyumluluğa sahiptir. Yaygın olarak kullanılan tüm web sunucuları dahil olmak üzere; online mağazalar tarafından kullanılan tüm platformlar da bu altyapılar tarafından desteklenir. Yapılan işlemler, uçtan uca doğrulanmış online işlem olarak sınıflandırılır ve tüketicilerin dolandırıcılara karşı üst seviye güvenlikle korunması sağlanmaktadır.

En Uygun Komisyonlu Sanal POS Hizmetleri

Mobil ödeme hizmeti ParamPOS, kullanıcılarına pratik, esnek ve avantajlı online tahsilat olanakları sunar.  Ayrıca kolay tahsilat özelliği ile harici bir entegrasyona ihtiyaç duymadan tahsilata hemen başlayabilirsiniz. PCI DSS, 3D Secure ve GO sertifikalı güvenlik altyapıları sayesinde müşterileriniz web sitenizden ya da e-ticaret sitenizden sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabilirler.

Param ayrıcalıkları sayesinde bankalarla tek tek anlaşmaya gerek kalmaz. Böylece cazip komisyon oranlarıyla sanal POS sahibi olabilirsiniz. Böylece işletme cironuza en uygun komisyon oranları ile sanal POS hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerinizi daha geniş kitlelere duyurarak satışlarınızı artırabilirsiniz.

Kolay tahsilat avantajları sunan ParamPOS’a başvurun, online satış yapmaya hemen başlayın!

Comments are closed.